Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προϊόντα που δεν μου άρεσαν!

Γειά σας κορίτσια!

Τί κάνετε;

Παρακάτω θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα που δεν μου άρεσαν ή δεν μου ταίριαξαν, ή απλά με απογοήτευσαν γιατί άλλο υπόσχονταν.

1. MAX FACTOR 2000 CALORIE DRAMATIC LOOK Mascara

Πολύ ωραία μάσκαρα δεν μπορώ να πω, με ωραίο βουρτάκι, αλλά Dramatic Look δεν θα έλεγα πως προσφέρει. Απλά επιμηκύνει και χρωτίζει. Έχω δοκιμάσει και καλύτερες! Δεν κάνει αυτό που υπόσχεται, οπότε δεν θα την ξαναγόραζα, γιατί δεν την λες φθηνή.

2. super magnify mascara της AVON
Ούτε super, ούτε magnify! Δεν κάνει απολύτως τίποτα, απλά χρωτατίζει. Και το βουτσάκι της δεν λέει και πολλά. Έχω δοκιμάσει πολύ καλές mascara από την AVON, αυτή ήταν όμως μια απογοήτευση. Τουλάχιστον δεν ήταν ακριβή!

3. ARTDECO Perfect Color Eyeliner

Περίμενα περισσότερα απο αυτή την εταιρία γιατί δεν είναι και φθηνή. Δυστυχώς αν και το χρώμα μου άρεσε και διαρκούσε, με δυσκόλεψε πολύ το βουρτάκι γιατί άνοιγαν οι τρίχες του και δεν έβγαινε καλά η γραμμή. Χάλια δηλαδή το βουρτάκι αν και στη συσκευασία γράφει special brush! Επίσης στέγνωσε πολύ γρήγορα, τον 2 μήνα είχε ξεραθεί εντελώς!

4. COLORTREND foundation,natural, αναζωογονητική βάση μεικ απ που αποροφά τη λιπαρότητα.
Πραγματικά δεν ξέρω αν αρέσει σε κάποιον αυτό το προϊόν. Είναι σκέτο νερό με χρώμα. Τίποτα απολύτως δεν κάνει από αυτά που λέει. Στην επιδερμίδα, τρέχει, δεν είναι καθόλου σταθερό, δεν προσφέρει καμία κάλυψη και δεν αποροφά ούτε 1% την λιπαρότητα, ίσα ίσα προσθέτει και άλλη.

5. Αναζωογονητική κρέμα ημέρας με Δ.Π.20 μειώνει ορατά γραμμές και ρυτίδες μέσα σε 2 βδομάδες.
Μμμμ... συμπαθητική κρέμα. Δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο, εμένα όμως δυστυχώς δεν μου ταίριαξε. Ενώ προσέφερε πολύ καλή ενυδάτωση, η επιδερμίδα μου έδειχνε θαμπή και κουρασμένη.

6. LIP CARE, JUMBO
Χάλια προϊόν. Φθηνό βέβαια πολύ, το πήρα από τα jumbo, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι τόσο κατώτερης ποιότητας. Βρομούσε απαίσια και αν και ενυδάτωνε τα χείλη, αισθανόμουν σαν να είχα βάλει ένα βάζο βαζελίνη πάνω στα χείλη μου που αργούσε να αποροφηθεί. Επίσης διαλυόταν σε μικρά κομμάκια σε κάθε επαφή με τα χείλια που κολλούσαν και έπρεπε να τα αφαιρώ με χαρτομάντηλο.

Αυτά ήταν κάποια από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν. Πως σας φάνηκαν; Έχετε δοκιμάσει κάποιο; έχετε διαφορετική άποψη για αυτά; 
Εσάς ποιά είναι τα προϊόντα που σας απογοήτευσαν;

Φ!




6 σχόλια:

  1. Αααχ,αν αρχίσουμε με προϊόντα που μας απογοήτευσαν,δεν τελειώνουμε ούτε αύριο!Δυστυχώς!Κάτι το marketing,κάτι η περιέργεια..Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά που αναφέρεις,σκεφτόμουν να δοκιμάσω το colortrend..Αν είναι τόσο χάλια,δεν υπάρχει περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η βαση για make up φαινεται και απο τη φωτο λιγο χαλια.μου δεινει την εντυπωση οτι εχουν διαχωριστει τα συστατικα του.συμφωνω για το lip balm απο τα jumbo.απαραδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάποιο!!χιχιχ..και ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά προιόντα από όσα έχω αγοράσει και να εχω απογοητευτεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά και νομίζω πως δεν θα τύχει κιόλας..χαχα
    Για την βάση make up να σου πω το περίμενα..Δεν ξέρω..και από τον κατάλογο..κάτι δεν μου έκανε κλικ!
    Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχώς δεν έχω δοκιμάσει κάτι απ'αυτά χαχαχα! Πολύ χρήσιμο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο ωραία και χρήσιμα αυτά τα ποστ!!!Well done ου τα λες!! ;)
    Σε έχω βραβείο-tag!!
    http://soundtrackofmy-e-life.blogspot.gr/2013/10/liebster-award-vol2.html

    :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή