Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

Περιοδικά Μαρτίου - δώρα και review

Γεια σας κορίτσια!

Το Mirror και το Madame Figaro Μαρτίου έχουν δώρα ένα make up και ένα κραγιόν μινιατούρα αντίστοιχα. Το κραγιόν είναι της Lancome της σειράς Rouge in Love το 322M Corail in Love.

και ναι τώρα πια είμαι in love!!!!!!!!!
Εκπληκτικό χρώμα, ανοιξιάτικο και δροσερό που μου άρεσε πάρα πολύ!
Η κατηγορία αυτή υπόσχεται
High Potency Lipcolor
6 Hour Wear
Featherlight
και ναι μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ισχύουν!

Έχει όντως πολύ καλή απόδοση χρώματος, διαρκεί σίγουρα 6 ώρες (το δοκίμασα και με φαγητό) χωρίς να ξηραίνει τα χείλη και είναι πολύ απαλή η υφή του. Σίγουρα αγαπημένο κραγιόν!
Αρνητικό: μόνο η τιμή του, γύρω στα 25€. Όσον αφορά το make up είναι της RILKEN CROMATICS - Long Wear make up το medium N.110.


Υπόσχεται άψογη κάλυψη με διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας και αντοχή στο νερό.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν μου ταίριαξε απόλυτα το χρώμα αλλά με λίγο πιο ανοιχτή πούδρα είναι οκ.
Θα έλεγα πως είναι ένα καλό make up με μέτρια κάλυψη όχι άψογη και αρκετή διάρκεια που όντως στην δική μου επιδερμίδα δεν άφησε λιπαρότητα (η επιδερμίδα μου είναι κανονική/μεικτή).
Το άπλωσα με τα χέρια και χωρίς primer για να δω πως στέκεται και αφήνει όντως φυσικό αποτέλεσμα που σε μένα κράτησε αναλλοίωτο περίπου 6 ώρες. Μετά άρχισα να αισθάνομαι την επιδερμίδα να τραβάει, οπότε δεν θα το συνιστούσα σε άτομα με ξηρή επιδερμίδα. Επίσης αυτές που έχουν λιπαρή επιδερμίδα πιστεύω πως θα χρειάζονται λίγη πούδρα στην περιοχή του Τ.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό make up, έχει συμπαθητική και πρακτική συσκευσία με αντλία και αρκετή ποσότητα 33ml. Δεν ξέρω αν το δίνουν και σε πιο ανοιχτό χρώμα με το περιοδικό.
Πάντως αν η επιδερμίδα σας δεν είναι τόσο ανοιχτή, θα σας ταιριάξει.
Αξίζει να το πάρετε, το περιοδικό με το make up έχει μόνο 3.90€.

Εσείς πήρατε κάποιο από τα περιοδικά με τις προσφορές; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Αν ναι, πως σας φάνηκε;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου