Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

finally...empties!!

Γειά σας κορίτσια!

Τί κάνετε;

Δεν συνηθίζω να κρατάω συσκευασίες από προϊόντα που τελειώνουν, γι' αυτό και αυτό είναι το πρώτο post με τα empties του μήνα! Οφείλω να ομολογήσω όμως τελικά αποδείχτηκε πολύ ωραίο project. Άρχισα να χρησιμοποιώ κάποια καλλυντικά με "τάξη" και να αρχίζω να αδειάζω επιτέλους τα ντουλάπια! Συνήθως ανοίγω κάποιο, το χρησιμοποιώ για λίγο, μετά ανοιγώ κάποιο άλλο και πάλι το ίδιο.... έτσι μαζεύονται πολλά μισοάδεια-μισογεμάτα μπουκάλια στο ντουλάπι και δε χοράει πια τίποτα!
Δυστυχώς όμως πέταξα πολλά και έτσι μου έμειναν λίγες συσκευασίες... :(
Πάμε όμως να τα δούμε:
Αναλυτικά:








1.   Αφρόλουτρο DARK ANGEL της CORPUS το MORPHEA για παιδιά της νύχτας!!. Μου άρεσε πολύ, είναι και ελληνικό προϊόν! Πλούσιος αφρός, μυρωδιά που διαρκεί και απαλή επιδερμίδα. Ναι, θα το ξανάπαιρνα! Λέτε όντως να είμαι παιδί της νύχτας;; χι..χι.... 





 2.   L' OREAL DERMO-EXPERTISE ΑΠΑΛΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ Σύνθεση με Προ-Βιταμίνη Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Όντως απαλό ντεμακιγιάζ, δεν με πείραξε καθόλου στα μάτια, άφηνε μια ωραία αίσθηση μετά, αλλά δεν ξεβάφει καλά την μάσκαρα (δε μ'αρέσει να λέω "το μασκάρα"!). Άφηνε υπολείμματα και το μάτι μου το πρωί ήταν λίγο μαύρο. Δεν θα το ξαναγόραζα για αυτό τον λόγο.




 









3.   BIOTHERM BIOSOURCE  lotion clarifying και cleansing     gel. Τί να πώ; Μάλλον έχετε καταλάβει την αγάπη μου για αυτήν την εταιρία! Αγαπημένα προϊόντα αν και λίγο ακριβούτσικα. Ναι, θα τα ξαναγόραζα!










4.   L' OREAL DERMO-EXPERTISE ΤΡΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΦΡΩΔΕΣ GEL ΕΞΙΣΣΟΡΟΠΗΣΗΣ για κανονική μικτή επιδερμίδα. Δεν θα έλεγα ότι εξισσοροπεί και τόσο καλά, γιατί ενώ μου έφευγε λίγο η γυαλάδα στην περιοχή του Τ ένιωθα πολλές φορές τα μάγουλα να με τραβάνε, όχι πάντα όμως. Αφαιρεί όμως πάρα πολύ καλά το make up και με έσωσε πολλές όμως βαριόμουν να χρησιμοποιήσω γαλάκτωμα. Έχει ωραία μυρωδιά και προσφέρει δροσιά στην επιδερμίδα! Θα το ξαναγόραζα αλλά μόνο με προσφορά!







5.   NIVEA VISAGE GEL ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ LEMONGRASS & ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΥΖΙΟΥ Καθαρίζει σε βάθος & χαρίζει ματ όψη για εντυπωσιακά καθαρή επιδερμίδα. ΜΙΚΤΗ/ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.
Πολύ ωραίο καθαριστικό, ωραία μυρωδιά, χαρίζει αίσθηση δροσιάς, έχει μικρόκοκκους κα κάνει απαλό peeling! Δεν κάνει όμως για κάθε μέρα. Το χρησιμοποίησα στην αρχή για τον καθημερινό καθαρισμό και μου ξέρανε τελείως την επιδερμίδα. Μου ήρθε να το πετάξω! Μετά του έδωσα μια 2η ευκαιρία, χρησιμοποιώντας το 2-3 φορές την βδομάδα και έμεινα τελικά ευχαριστημένη. Δεν ξέρω αν θα το ξαναγόραζα, γιατί τη δουλειά που κάνει μπορώ να την κάνω και με ένα αντίστοιχο peeling.







6. Αποσμητικό NOXZEMA το CARE. Αγαπημένο! Το παίρνω χρόνια. Δεν φράζει τους πόρους και κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ!










Αυτά ήταν τα άδεια του μήνα κορίστια!
Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά;
Αν ναι, ποιά είναι η δική σας γνώμη;
Θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο μετά την παρουσίαση;

Φ!

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία όλα! Της Biotherm τα θέλω και τα δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι καταπληκτικά προϊόντα! γενικά ότι και αν έχω πάρει biotherm μου άρεσε πάρα πολύ!

      Διαγραφή
  2. agapw agapwwwwwwwwww Biotherm!!!!!!!!!I agapimena mou enudatiki einai i aquasource no stop gel..apla latreia!!exw dokimasei kai tin lotion kai to ka8aristiko episis!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι τέλεια! είχα όλη την σειρά και 2 χρόνια περίπου χρησιμοποιούσα μόνο biotherm! και για το σώμα έχει τέλεια προϊόντα!
      φ!

      Διαγραφή
  3. Τα προϊόντα από Biotherm φαίνονται πολύ καλά!Από L'oreal έχω το αντίστοιχο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ τριπλή φροντίδα,κι είναι το αγαπημένο μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα biotherm είναι πραγματικά super! Πραγματικά για μένα είναι από τα καλύτερα προϊόντα! 'Ο,τι και αν έχω πάρει, μου άρεσε πάρα πολύ! L'oreal πήρα εχθές το καινούριο που βγήκε, ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο υπόσχεται! Στο Σκλαβενίτη να ξέρεις αυτή τη βδομάδα έχει όλα τα l'oreal 1+1!Εγώ πήρα, καθαριστικά gel-ντεμακιγιάζ ματιών και λοσιόν όλα 1+1!Αξίζει να πάρεις ότι θες!
      Φ!

      Διαγραφή