Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε!

Γεια σας κορίτσια!

Τί κάνετε;

Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για μια πολύ όμορφη εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό και να σας προσκαλέσω να έρθετε να γνωριστούμε και να προσφέρουμε!
Η εκδήλωση λέγεται "Γίνε Όμορφη και Πρόσφερε" και θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, 26/5/2013, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο "Metropolitan" (Λ. Συγγρού 385).


Η είσοδος είναι 5€ και περιλαμβάνει coffee break. Δεν θα πιούμε όμως μόνο καφέ, είπαμε: "γίνε όμορφη και πρόσφερε"! Καλά καταλάβατε, θα γίνουμε και όμορφες! Άλλωστε η προσφορά είναι "ομορφιά"! Θα παρέχονται λοιπόν οι εξής υπηρεσίες στις κυρίες που θα παρευρεθούν: χτένισμα- μακιγιάζ-μανικιούρ και μασάζ στο συμβολικό αντίτιμο των 5€ για κάθε υπηρεσία. Μπορείτε να επιλέξετε όποια και όσες επιθυμείτε!

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση θα διατεθούν στο νοσοκομείο Παίδων "Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού" για την προμήθεια απαραίτητου ιατρικού-μηχανολογικού εξοπλισμού.

Να σας ενημερώσω εδώ πως για την συμμετοχή στην εκδήλωση δεν είναι υποχρεωτικό να είναι ή να γίνει κάποιος μέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να συγχαρώ για την πρωτοβουλία  τον σύλλογο Παι.Δ.Υ. και την μη κερδοσκοπική οργάνωση "Πάνος & Χρυσηίδα - Βοήθεια στα παιδιά". Κάθε προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα παιδιά μας είναι αξιέπαινη!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε την κα Παναγοπούλου Θεοδοσία στο info@makigiaz.com / 695 799 7969.

Ελπίζω να καταφέρετε να παρευρεθείτε όσες περισσότερες μπορείτε σε αυτό το 4ωρο εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς!!!

Φ!
 


2 σχόλια:

  1. Όσες τυχερές μένετε Αθήνα να πάτε στην εκδήλωση! Είναι για καλό σκοπό!

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    Giveaway on my blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορω να "πεταχτω" αλλα οτι ειναι για καλο σκοπο ελπιζω να εχει κοσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή