Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αγαπημένη μάσκα προσώπου - grape antioxidant peel-off mask Oriflame

Γεια σας κορίτσια!

Τί κάνετε; Σήμερα θα σας μιλήσω για την αγαπημένη μου μάσκα προσώπου.
Είναι η grape antioxidant peel-off mask της Oriflame, για κανονικές προς μικτές επιδερμίδες.
Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από σπόρο σταφυλιού που καθαρίζει σε βάθος απομακρύνοντας τις ακαθαρσίες.
Η μάσκα έχει το χρώμα της συσκευασίας, που προσωπικά μου αρέσει πολύ, είναι αρκετά κολλώδης αλλά απλώνεται εύκολα. Πρέπει να απλωθεί γρήγορα γιατί αρχίζει να στεγνώνει σχεδόν αμέσως. Στη συσκευασία γράφει αφήστε τη για 15 λεπτά και αφαιρέστε τραβώντας την απαλά. Ναι, καλά διαβάσατε, την τραβάς για να αφαιρεθεί! Παρ' ότι στην αρχή είναι αρκετά κολλώδης, μετά από λίγα λεπτά στεγνώνει αμέσως και γίνεται πολύ λεία. Νιώθεις λίγο σαν να έχεις αυτοκόλλητο στο πρόσωπο! Εγώ να πω την αλήθεια την αφήνω 30 λεπτά για να έχει στεγνώσει πια τελείως και να αφαιρεθεί με τη μία. Χαμογελάω λίγο για να σπάσει η μάσκα και να μπορέσω να την πιάσω για να την τραβήξω. Αφαιρείται πολύ εύκολα σαν φιλμ, δείτε πως είναι:

Είναι πραγματικά εκπληκτική μάσκα! Αφήνει πολύ, μα πολύ όμως λεία την επιδερμίδα μου αμέσως μετά και με εμφανώς πολύ μειωμένους τους πόρους. Μπορώ να πω ότι είναι η μόνη που αμέσως μετά την εφαρμογή της βλέπω και αποτέλεσμα στους πόρους και πιστέψτε με έχω πολλές μάσκες. Μετά την εφαρμογή η αίσθηση που νιώθω είναι ότι έχω λεία, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα!

Είναι σε πλαστική συσκευασία των 50ml και μου αρέσει πολύ το χρώμα της! Η ποσότητα αυτή διαρκεί για πολλές φορές και η συσκευασία είναι πολύ βολική.Μυρίζει ωραία, όχι πολύ έντονα.
Σίγουρα όταν τελειώσει θα την ξαναπάρω, πολλές φορές!Η τιμή της αν θυμάμαι καλά, γιατί την έχω αρκετό καιρό, είναι γύρω στα 8€.
Και φυσικά σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Την έχετε δοκιμάσει;
Πως σας φαίνεται;

3 σχόλια:

  1. είναι πραγματικά εξαιρετική!και εγώ της προτιμώ αυτές τις μάσκες, δύσκολα όμως τις βρίσκεις στην αγορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έχω κι εγώ και μου αρέσει πολύ. θέλω να την ξαναγοράσω αλλά δεν την βρίσκω στον online κατάλογο της oriflame. Δεν υπάρχει πια; μήπως γνωρίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή