Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προϊόντα που δεν μου άρεσαν!

Γειά σας κορίτσια!

Τί κάνετε;

Παρακάτω θα σας μιλήσω για κάποια προϊόντα που δεν μου άρεσαν ή δεν μου ταίριαξαν, ή απλά με απογοήτευσαν γιατί άλλο υπόσχονταν.

1. MAX FACTOR 2000 CALORIE DRAMATIC LOOK Mascara

Πολύ ωραία μάσκαρα δεν μπορώ να πω, με ωραίο βουρτάκι, αλλά Dramatic Look δεν θα έλεγα πως προσφέρει. Απλά επιμηκύνει και χρωτίζει. Έχω δοκιμάσει και καλύτερες! Δεν κάνει αυτό που υπόσχεται, οπότε δεν θα την ξαναγόραζα, γιατί δεν την λες φθηνή.

2. super magnify mascara της AVON
Ούτε super, ούτε magnify! Δεν κάνει απολύτως τίποτα, απλά χρωτατίζει. Και το βουτσάκι της δεν λέει και πολλά. Έχω δοκιμάσει πολύ καλές mascara από την AVON, αυτή ήταν όμως μια απογοήτευση. Τουλάχιστον δεν ήταν ακριβή!

3. ARTDECO Perfect Color Eyeliner

Περίμενα περισσότερα απο αυτή την εταιρία γιατί δεν είναι και φθηνή. Δυστυχώς αν και το χρώμα μου άρεσε και διαρκούσε, με δυσκόλεψε πολύ το βουρτάκι γιατί άνοιγαν οι τρίχες του και δεν έβγαινε καλά η γραμμή. Χάλια δηλαδή το βουρτάκι αν και στη συσκευασία γράφει special brush! Επίσης στέγνωσε πολύ γρήγορα, τον 2 μήνα είχε ξεραθεί εντελώς!

4. COLORTREND foundation,natural, αναζωογονητική βάση μεικ απ που αποροφά τη λιπαρότητα.
Πραγματικά δεν ξέρω αν αρέσει σε κάποιον αυτό το προϊόν. Είναι σκέτο νερό με χρώμα. Τίποτα απολύτως δεν κάνει από αυτά που λέει. Στην επιδερμίδα, τρέχει, δεν είναι καθόλου σταθερό, δεν προσφέρει καμία κάλυψη και δεν αποροφά ούτε 1% την λιπαρότητα, ίσα ίσα προσθέτει και άλλη.

5. Αναζωογονητική κρέμα ημέρας με Δ.Π.20 μειώνει ορατά γραμμές και ρυτίδες μέσα σε 2 βδομάδες.
Μμμμ... συμπαθητική κρέμα. Δεν μπορώ να πω κάτι άσχημο, εμένα όμως δυστυχώς δεν μου ταίριαξε. Ενώ προσέφερε πολύ καλή ενυδάτωση, η επιδερμίδα μου έδειχνε θαμπή και κουρασμένη.

6. LIP CARE, JUMBO
Χάλια προϊόν. Φθηνό βέβαια πολύ, το πήρα από τα jumbo, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι τόσο κατώτερης ποιότητας. Βρομούσε απαίσια και αν και ενυδάτωνε τα χείλη, αισθανόμουν σαν να είχα βάλει ένα βάζο βαζελίνη πάνω στα χείλη μου που αργούσε να αποροφηθεί. Επίσης διαλυόταν σε μικρά κομμάκια σε κάθε επαφή με τα χείλια που κολλούσαν και έπρεπε να τα αφαιρώ με χαρτομάντηλο.

Αυτά ήταν κάποια από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν. Πως σας φάνηκαν; Έχετε δοκιμάσει κάποιο; έχετε διαφορετική άποψη για αυτά; 
Εσάς ποιά είναι τα προϊόντα που σας απογοήτευσαν;

Φ!




Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

POWDER BATTLE: Korres VS Avon

Γειάς σας κορίτσια!

Σήμερα θα σας μιλήσω για 2 πούδρες που μου άρεσαν και οι 2 πολύ.

Η πρώτη είναι η Multivitamin compact powder lightweight / Matte Finish από Korres.


Είναι μία oil-free πούδρα, με βιταμίνες C και E και βιομιμητικά συστατικά που εξασφαλίζουν υψηλή συμβατότητα και φυσικό, ματ αποτέλεσμα.
Μου άρεσε πολύ, όντως κάνει αυτό που λέει, δίνει φυσικό και ματ αποτέλεσμα για ώρες. Δεν είναι πολύ καλυπτική όμως.
Έχει περίπου 16€, αλλά σε on-line φαρμακείο θα την βρείτε πιο φθηνά, και έχει μια πολύ ωραία συσκευασία (λίγο ογκώδη!)με καθρεφτάκι και σφουγγαράκι. Μου αρέσει που περιέχει φυσικά συστατικά και είναι ελληνικής εταιρίας. Γενικά νιώθω καλύτερα όταν ένα καλλυντικό που φοράω για αρκετές ώρες είναι βιολογικό, νιώθω ότι δεν βλάπτω την επιδερμίδα μου.

Η δεύτερη είναι η ColorTrend Final Touch, Translucent της AVON.

Είναι μία διαφανής πούδρα που δίνει και αυτή ματ αποτέλεσμα για πολλές ώρες. Η συσκευσία της είναι πιο απλή, με σφουγγαράκι αλλά χωρίς καθρεφτάκι. Δεν καλύπτει ούτε και αυτή πολύ. Πάνω όμως από το make up ή απλά για να αποροφήσει την περισσή λιπαρότητα της επιδερμίδας είναι ιδανική. Δεν είναι όμως βιολογική όπως η άλλη.
Η τιμή της άκρως δελεαστική, στα 4,5€! Τώρα βγαίνει σε νέα, πιο ωραία συσκευασία από αυτή που έχω στη φωτογραφία και με Δ.Π. 10.

Είναι και 2 πολύ καλές πούδρες κατά την άποψή μου και το αποτέλεσμά τους είναι ίδιο.
Αν και αγαπώ τα βιολογικά προϊόντα, εδώ θα πω ότι τη μάχη κέρδισε η AVON γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αλλά με το 1/3 της τιμής!
Βέβαια αν με ρωτήσετε ποια θα ξαναγόραζα, θα σας έλεγα και τις 2, αναλόγως της διάθεσης και της τσέπης!!

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις 2; Τί γνώμη έχετε;

Φ!


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

empties project again..

Γειά σας κορίτσια!
Τί κάνετε;
 Συνεχίζοντας την καλή διαγωγή, χρησιμοποιώντας δηλαδή τα προϊόντα μέχρι το τέλος πρωτού ανοίξω άλλο, αυτές είναι κάποιες από τις συσκευασίες των προϊόντων που χρησιμοποίησα μέσα στο καλοκαίρι και τις άδειασα!

Ας δούμε κάποια αναλυτικά:

  1. Αφρόλουτρα Le Petit Marseiliais, με Λεβάντα και με Νεκταρίνι.
    Μου άρεσαν και τα 2, πιο πολύ όπως αυτό με την λεβάντα. Είχαν και τα 2 πολύ ωραίες μυρωδιές. Αυτό με το νεκταρίνι είχε αρκετά έντονη μυρωδιά που διαρκούσε, όμως δεν ενυδάτωνε τόσο καλά την επιδερμίδα όσο το άλλο. Μετά από λίγο ένιωθα την επιδερμίδα μου να τραβάει και χρειαζόμουν οπωσδήποτε λοσιόν μετά. Ενώ αυτό με την λεβάντα, ήταν πιο απαλό στο δέρμα, με απαλή επίσης μυρωδιά. Σίγουρα θα ξαναπάρω αυτό με την λεβάντα.
  2. BIOTEN BODYSHAPE GEL κατά της κυτταρίτιδας.
          Συμπαθητικό... Μου αρέσει πολύ η Bioten, αλλά αυτό το προϊόν ήταν μέτριο.
          Είχε ωραία μυρωδιά και υφή gel που απλωνόταν εύκολα και απορροφούνταν αμέσως.
          Όμως δεν είδα κάποια βελτίωση.. Ούτε αυξήθηκε η κυτταρίτιδα, ούτε μειώθηκε.
          Είναι όμως αρκετά οικονομικό σε σχέση με άλλα. Δεν ξέρω αν θα το ξαναγόραζα.
     3.  Αφρόλουτρο AVON Winter Rose.
         
       Μου άρεσε πάρα πολύ. Πολύ ωραία μυρωδιά τριανταφύλλου, αρκετά χαλαρωτική.
       Με πολύ λίγη  ποσότητα κάνει απίστευτο αφρό. Πολύ απαλό στην επιδερμίδα.
       Σίγουρα θα ξαναπάρω, ίσως όμως άλλη μυρωδιά για να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.
     4.  Lo-Li-Be βιολογικό σαπούνι με γιασεμί και λάδι ελιάς.

         Πολύ καλό σαπούνι, δεν λιώνει γρήγορά και αφήνει απαλή την επιδερμίδα.
         Η μυρωδιά του όμως δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, απλά συμπαθητική.
         Θα το έπαιρνα πάλι, αλλά με άλλη μυρωδιά.
     5. Korres, Κρέμα ημέρας για τις πρώτες ρυτίδες. Φλοιός μανόλιας. 
Μου άρεσε πάρα πολύ! Ενυδατώνει πάρα πολύ καλά, χωρίς να αφήνει καθόλου λιπαρότητα, ούτε στην περιοχή του Τ, και με πολύ ωραίο άρωμα. Σίγουρα θα πάρω κάποια στιγμή!
     6.  LIFTACTIVE SERUM 10, EYES & LASHES. 
Δεν ξέρω πόσο βοηθάει τις βλεφαρίδες, γιατί με ένα δείγμα δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι τέτοιο, το σίγουρο όμως είναι ότι είναι ένα φανταστικό προϊόν που με εξέπληξε και μου άρεσε πολύ!
Είναι η μόνη κρέμα ματιών που μπορείς να την βάζεις σε όλο το μάτι, γιατί κάνει και για τις βλεφαρίδες. Απίστευτα απαλή κρέμα, δεν τσούζει καθόλου, είναι πολύ ελαφριά στο μάτι και το πρωί ξυπνάς με το αίσθημα της αναζωογόνησης! Απαλύνει γραμμές και μαύρους κύκλους από τις πρώτες εφαρμογές. Μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα την αγοράσω!


Πώς σας φάνηκαν; Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποιά είναι η γνώμη σας;

Φ!


Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες αφίξεις! DreamTone

Γειά σας κορίτσια!

Τί κάνετε; Πως περάσατε;

Ήρθε πάλι το φθινόπωρο αφήνοντας πίσω την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και φέρνει όπως πάντα νέες μυρωδιές, νέες προοπτικές, νέες αφίξεις...

Και όπως μένουν οι αναμνήσεις από τις διακοπές και τα ξενύχτια μας, έτσι μένουν δυστυχώς και τα σημάδια ταλαιπωρίας στην επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου..

Η αρχή του φθινοπώρου μας βρίσκει συνήθως να προσπαθούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα χρονιάς κάθε φορά, ξεκούραστες και ανανεωμένες από τις διακοπές μας, αλλά το ίδιο θέλουμε να δείχνει και η επιδερμίδα μας, ακτινοβολώντας όλα μας τα θετικά συναισθήματα.

Και αυτό υπόσχεται να μας το προσφέρει η Lancome με το νέο DreamTone!
Η ακαταμάχητα όμορφη επιδερμίδα ακόμα και χωρίς make-up, αποτελεί όνειρο για κάθε γυναίκα.
Σήμερα αυτό το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, κάθε γυναίκα μπορεί να έχει την επιδερμίδα που ονειρεύεται. 
Μια επιδερμίδα που έχει ωραίο χρώμα, είναι ομοιογενής και δεν έχει σημάδια και ατέλειες.
Μια επιδερμίδα που είναι λαμπερή, δείχνει υγιής και φρέσκια και είναι διάφανη και φωτεινή.
Μια επιδερμίδα που όταν είναι τελείως άβαφη, δεν έχει απολύτως τίποτα να κρύψει.

Η Lancôme παρουσιάζει το DreamTone, η αποκλειστική Τεχνολογία Τριπλής Δράσης του, που βασίζεται σε σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις των ερευνητικών τους ομάδων για το χρωματικό τόνο, διατίθεται σε 3 επαναστατικές συνθέσεις και απαντά στην επιθυμία για όμορφη επιδερμίδα. Είναι το πρώτο εξατομικευμένο, ολοκληρωμένο προϊόν διόρθωσης του χρωματικού τόνου που δρα στις καφέ κηλίδες, στην έλλειψη ομοιογένειας και στις χρωματικές ατέλειες των τριών βασικών προφίλ χρωματικού τόνου που εντοπίζεται στο δυτικό κόσμο.



Οι 3 αποκλειστικές συνθέσεις του DreamTone, που έχουν κατοχυρωθεί με 9 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, επιδεικνύουν πρωτοφανή επίπεδα αποτελεσματικότητας, μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας τη φυσική της ομορφιά και χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια ποιότητα που οι γυναίκες μέχρι σήμερα είχαν μόνο ονειρευτεί.

Με το DreamTone, η Lancôme εγκαινιάζει μια νέα εποχή στα καλλυντικά: την επιδερμίδα των ονείρων μας, φυσικά, χωρίς μακιγιάζ!


Μόνο αρνητικό η τσουχτερή τιμή του.....95€!! Τί να κάνουμε....η τελειότητα κοστίζει!!


Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το θέλω πολύ!!!!Προσπερνώντας άνετα όλα τα προηγούμενα, μπήκε πρώτο στην Wish List μου και δεν νομίζω να το εκτοπίσει εύκολα κάποιο άλλο!

Μένει μόνο να μας πείσει αν πραγματοποιεί όλα αυτά που υπόσχεται....  

Πως σας φαίνεται; Θα αφήνατε όλα τα άλλα μεικ απ σας, για ένα μόνο;

Φ!